MVV verliest ook uit tegen DSVD

2008-04-06

De uitwedstrijd tegen rode-lantaarn-drager DSVD werd afgelopen zondag met 3-1 verliezend afgesloten. Op een hobbelig veld werd een slechte wedstrijd afgeleverd waardoor het zo kon zijn dat van de 9 punten die DSVD nu heeft er 6 afkomstig zijn uit Harbrinkhoek.

Het begin liet een vergelijking zien met het veld, rommelig en hobbelig. Kleine kansjes aan beide kanten waren er wel maar vaak werden deze omzeep geholpen door het slechte veld. Na een kleine 20 minuten viel de 0-1 uit een corner. Jorgen Weiss leverde een goede corner af waarna Bram ten Tusscher vrij kon inkoppen. Hierna kwam MVV wat vaker voor de goal maar de kansen werden niet afgemaakt. In de 40e minuut werd het dan ook gelijk. Na balverlies op het middenveld werd Rutger Wijkman van DSVD diep gestuurd die oog had voor zijn medespeler die de bal vrij kon intikken. Vrij direct hierna was het rust. Opvallend was het gedrag van de scheidsrechter die aangaf aan de coach van DSVD dat hij een speler moest wisselen anders kreeg hij zijn tweede gele kaart. Wie bepaalt het wisselbeleid eigenlijk? Ook het aankondigen van gele kaarten werd door iedereen gezien als een raar verschijnsel. Ook opvallend was de gele kaart van Barry Tok die voor een bal ging staan, terwijl diverse DSVD-spelers in de tweede helft ongestraft ballen weg mochten schieten na het stilleggen van het spel zonder geel te krijgen. En zo waren er meer merkwaardige beslissingen, maar goed…

Direct na rust kwam de genadeslag. Een corner van DSVD werd ingespeeld op de man die net buiten de 16 stond. Een mooi schot van Rutger Wijkman betekende de 2-1. MVV ging hierna op zoek naar de gelijkmaker maar iedereen was te slordig, te ongeconcentreerd en niet fel genoeg waardoor DSVD niet noemenswaardig in de problemen kwam. Een snelle aanval over rechts van DSVD betekende de 3-1. Het slotoffensief van MVV kwam te laat en verder dan een afstandsschot en enkele voorzetten kwam MVV niet.

Ondanks alle goede moed lijkt MVV niet met de degradatieplaats om te kunnen gaan. Met nog 4 wedstrijden te gaan is het enige doel het ontlopen van directe degradatie. Donderdag treedt MVV aan tegen Rood Zwart uit Delden.
 


Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.