RABO CLUBSUPPORT

2023-09-04

𝐉𝐎𝐔𝐖 𝐒𝐓𝐄𝐌 𝐈𝐒 𝐆𝐄𝐋𝐃 𝐖𝐀𝐀𝐑𝐃 𝐕𝐎𝐎𝐑 𝐌𝐕𝐕’𝟐𝟗!

Stem vandaag nog via onderstaande link en maak onze voetbalclub blij!

Rabobank.nl/clubsupport

Rabobank Noord en West Twente organiseert de 𝐑𝐚𝐛𝐨 𝐂𝐥𝐮𝐛𝐬𝐮𝐩𝐩𝐨𝐫𝐭 voor verenigingen. Zij stelt geld beschikbaar voor haar klanten. Alleen leden van de Rabobank kunnen stemmen. Lid worden als klant van de Rabobank is gratis en eenvoudig te regelen via de RABO app. MVV’29 doet ook mee aan de campagne.

𝐁𝐞𝐬𝐭𝐞𝐝𝐢𝐧𝐠𝐬𝐝𝐨𝐞𝐥
Bij MVV’29 gaan we het kleedkamergebouw vernieuwbouwen. In het gebouw komen 8 kleedkamers met aanverwante ruimtes voor onze voetbalvereniging. Het feit dat er ook een mogelijkheid is om in de toekomst verder uit te breiden naar 10 kleedkamers is een goede zaak, omdat het de groei en ontwikkeling van onze club ondersteunt. Dus wacht niet te lang en stem vandaag nog!

De actie loopt van 𝟒 𝐭/𝐦 𝟐𝟕 𝐬𝐞𝐩𝐭𝐞𝐦𝐛𝐞𝐫.  
 


Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.