De MVV29 EK-Poule

2021-05-12

Flyer-ek-poule-mvv-def

Meld je nu aan voor de MVV’29 EK-poule

Op 11 juni is de openingswedstrijd tussen Turkije en Italië. Twee dagen later speelt het Nederlands elftal de eerste wedstrijd tegen Oekraïne in de Johan Cruijff Arena in Amsterdam. Om in de ultieme EK-stemming te komen organiseert MVV’29, net als tijdens voorgaande eindtoernooien, een EK-poule. Meld je aan, voorspel uitslagen en het toernooiverloop én wie weet val je in de prijzen!

Wat denk jij… 

  • Prolongeert Portugal de EK-titel, gaat een andere favoriet er met de winst van door of krijgen we dit jaar een verrassende kampioen?  
  • Weet Frank de Boer de criticasters de mond te snoeren en hoge ogen te gooien met Oranje?  
  • En wie wordt topscorer: superster Cristiano Ronaldo, de Engelse vedette Harry Kane, good-old Zlatan Ibrahimovic, onze eigen Memphis of toch iemand anders?  

Aanmelden doe je zo...

Stuur een appje of mailtje naar Erik of Edwin en geef je voor- en achternaam, e-mailadres en telefoonnummer door! Hieronder de contactgegevens van de heren.

Erik Bakhuis
0651687738
bakhuisgeers@gmail.com

Edwin Wesselink
0622941837
ed.elwesselink@gmail.com

Nadat je bent aangemeld, volgt nadere informatie over betaling en speluitleg later via e-mail of whatsapp!

Wil je ook andere personen opgeven? Dat kan uiteraard! Geef dan ook de namen, e-mailadressen en telefoonnummers van die personen op bij Erik of Edwin. 

Belangrijke informatie: 

  • Aanmelden kan tot 9 juni 2021.  
  • Deelname aan de EK Poule van MVV’29 kost slechts €5,-.  
  • Je maakt kans op prachtige prijzen: zo bestaat de hoofdprijs uit €150,- cash. Daarnaast zijn er ook andere prijzen te winnen

Op naar een succesvolle oranjezomer!   


Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.