30 januari: MVV VS Corona Commissie is back

2020-12-30

Whats-App-Image-2020-12-29-at-19-04-46

We are back! 🔥

Na het grote succes van de Online Pubquiz van 25 april, komt er op zaterdagavond 30 januari 2021 een online vervolg! 🎉

Aangezien de jaarlijkse Bingoavond in december niet door kon gaan door corona en we inmiddels nog steeds in een lockdown leven, hebben de MVV vs Corona Commissie en een afvaardiging van de Kantinecommissie (bij wijze van spreken) de handen ineen geslagen! 👏

Over de invulling van de avond wordt begin januari meer bekend gemaakt. We kunnen al wel vast weggeven dat het niet opnieuw een Pubquiz zal worden. We gaan voor een verfrissende opzet! Het zal opnieuw online plaatsvinden en wederom kan het hele Dubbeldorp deelnemen. Op korte termijn maken we ook bekend hoe u zich kunt aanmelden. 🔜

Dus... blok zaterdagavond 30 januari alvast vrij in jouw agenda en beleef een gezellige online avond met andere Dubbeldorpers!

Wordt vervolgd!

Groeten van de organisatie,

Joeri Weiss
Bas Alberink
Peter Voshaar
Stefan Kerkhof
Milan Weiss
Jari Wesselink


Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.