Corona update MVV29 vanaf 18 november !

2020-11-19

Corona update 18 november: Extra regels van afgelopen twee weken van de baan: competitie voor alle teams blijven voorlopig nog on hold maar trainingen voor de jeugd mogen weer gewoon doorgaan

Weinig echt nieuws deze keer: Veel van de bestaande regels blijven voorlopig van kracht. Voor alle teams blijven de competities tot nader order stil liggen. De jeugd mag weer gewoon trainen terwijl dat voor de senioren alleen mag in groepjes van maximaal 4 personen. Dit betekent dat er vanaf woensdag 18 november 24.00 uur een paar beperkingen blijven gelden, waar wij ons bij MVV’29  ook aan gaan houden. Concreet betekent dit in ieder geval voor de komende weken (tot nader order) bij ons op het park:

 

 • Komende weekenden (tot nader order) is onze accommodatie beschikbaar voor trainingen, onderlinge wedstrijden en (mix)toernooien. Dit is voor de jeugd op zaterdag alleen mogelijk binnen de aangegeven tijdsblokken en na toestemming van de technische commissie.
 • De komende weken (tot nader order) kan er door alle jeugdteams door de week gewoon worden getraind.
 • De komende weken (tot nader order) kan er door de seniorenteams door de week niet gewoon worden getraind. Dit is slechts toegestaan in groepjes van maximaal 4 personen waarbij de 1,5 meter afstand uiteraard geldt.
 • Ouders en overige toeschouwers zijn uiteraard niet toegestaan. Niet in het weekend en ook niet door de week
 • Er kan de komende weken geen gebruik worden gemaakt van de kleedkamers en de douches.  
 • De kantine en het terras blijven gesloten.
 • Dit betekent ook dat er geen vergaderingen en bijeenkomsten  plaatsvinden in de kantine.
 • Slechts hoogst noodzakelijke vergaderingen van bestuur en commissies kunnen plaatsvinden in de vergaderruimte boven de kantine.

 

Het kabinet heeft daarnaast aangegeven dat elke twee weken wordt gekeken hoe we er voor staan. Afhankelijk van die uitkomsten bekijkt MVV ook hoe we verder gaan met de maatregelen.

 Voor iedereen die ons sportpark opkomt om te trainen vragen we:

 

 • Registreer je zodra je de accommodatie op komt lopen

 

 • Houd 1,5 meter afstand als je niet aan het sporten bent. Dit geldt zowel binnen als buiten!

 

 • Desinfecteer je handen zodra je de accommodatie  op komt lopen, het apparaat staat ervoor klaar

 

 • Ben je klaar met trainen: blijf niet hangen, ga direct naar huis

 

 • Als je niet in orde bent, blijf thuis

 

 • Als je getest bent en besmet blijkt, laat het ons direct weten

 

Maatregelen bedenken en treffen is 1, ons eraan houden is 2. Dat vinden we nog wel eens lastig, maar het is echt de enige manier om het virus buitenspel te zetten. Werk met ons mee en zorg ervoor dat we samen kunnen blijven voetballen!


Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.