Speelgoedbeurs MVV29 gaat niet door

2020-11-05
Al vele jaren heeft MVV’29 een goedbezochte speelgoedbeurs georganiseerd in Harbrinkhoek. De beurs vond jaarlijks plaats in november en was een mooie gelegenheid voor ouders en grootouders om speelgoed waar niet meer mee gespeeld werd te verkopen of zelf tegen aantrekkelijke prijzen speelgoed te kopen. Een deel van de opbrengst kwam ten goede voor de jeugdactiviteiten van MVV’29. Alles wat niet verkocht werd, werd geschonken aan een goed doel, bijvoorbeeld de Speelgoedbank. Helaas heeft de organisatie moeten besluiten om in verband met de Corona-maatregelen dit jaar de speelgoedbeurs niet door te laten gaan. De organisatie heeft nog voorbereidingen getroffen om de beurs digitaal aan te bieden, maar op dit moment lijkt het beter om hier niet mee door te gaan.

Blijf gezond en (hopelijk) tot volgend jaar!

Organisatie Speelgoedbeurs MVV’29

Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.