Corona update MVV29 vanaf 3 november!

2020-10-29

 

Corona update 3 november: competitie voor alle teams blijven voorlopig on  hold maar trainingen voor de jeugd mogen (in beperktere vorm) gewoon doorgaan

Aangescherpte maatregelen dit keer: Voor alle teams blijven de competities tot nader order stil liggen. De jeugd mag (in beperktere vorm)  gewoon blijven trainen terwijl dat voor volwassenen (vanaf 18 jaar) alleen nog mag in groepjes van maximaal 2 personen. Dit betekent dat er vanaf woensdag 4 november 22.00 een paar extra beperkingen gelden, waar wij ons bij MVV’29  ook aan gaan houden. Hierbij hebben we als MVV’29 uiteraard ook rekening gehouden met de zorgwekkende situatie in de gemeente Tubbergen.  Concreet betekent dit in ieder geval voor de komende twee weken (dus tot en tot en met 18 november) bij ons op het park:

 

 • Ook komende twee weekenden blijft onze accommodatie op slot. Dus op 7 en 8 november en op 14 en 15  november geen wedstrijden of trainingen op zaterdag en zondag

 

 • De komende twee weken (vanaf woensdag 4 november 22.00 uur tot en met woensdag 18 november) kan er door jeugdteams tot en met JO17 door de week gewoon worden getraind.

 

 • De komende twee weken (vanaf woensdag 4 november 22.00 uur tot en met woensdag 18 november) kan er door de beide jeugdteams in de categorie JO19 door de week gewoon worden getraind voor de 16 en 17 jarigen. Voor de 18 jarigen geldt de seniorennorm en dus het maximum van 2 personen per groepje waarbij de 1,5 meter afstand uiteraard geldt.

 

 • De komende twee weken (vanaf woensdag 4 november 22.00 uur tot en met woensdag 18 november) kan er door de seniorenteams door de week niet gewoon worden getraind. Dit is slechts toegestaan in groepjes van maximaal 2 personen waarbij de 1,5 meter afstand uiteraard geldt.

 

 • Er kan de komende twee weken geen gebruik worden gemaakt van de kleedkamers en de douches  

 

 • De kantine en het terras blijven gesloten.

 

 • Dit betekent ook dat er geen vergaderingen en bijeenkomsten  plaatsvinden in de kantine

 

We hebben bewust gekozen om de aanvullende maatregelen ook nu voor een periode van twee weken af te kondigen. Het kabinet heeft namelijk aangegeven dat over twee wordt gekeken hoe we er voor staan. Afhankelijk van die uitkomsten bekijkt MVV ook hoe we verder gaan met de maatregelen. Uiteraard houden wij als MVV hierbij uitdrukkelijk rekening met de zorgwekkende situatie in de gemeente Tubbergen.

 

 

 Voor iedereen die ons sportpark opkomt om te trainen vragen we:

 

 • Registreer je zodra je de accommodatie op komt lopen

 

 • Houd 1,5 meter afstand als je niet aan het sporten bent. Dit geldt zowel binnen als buiten!

 

 • Desinfecteer je handen zodra je de accommodatie  op komt lopen, het apparaat staat ervoor klaar

 

 • Ben je klaar met trainen: blijf niet hangen, ga direct naar huis

 

 • Als je niet in orde bent, blijf thuis

 

 • Als je getest bent en besmet blijkt, laat het ons direct weten

 

Maatregelen bedenken en treffen is 1, ons eraan houden is 2. Dat vinden we nog wel eens lastig, maar het is echt de enige manier om het virus buitenspel te zetten. Werk met ons mee en zorg ervoor dat we samen kunnen blijven voetballen!


Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.