Wouter Sand winnaar Stay at home challenge MVV 2

2020-03-22
In tijden van de coronacrisis wordt er natuurlijk niet gevoetbald, toch probeert MVV’29 2 op een andere manier de selectie scherp te houden. Trainer/coach Rob Lamers riep op vrijdag 20 maart een ‘Stay at home challenge’ in het leven, in navolging van alle sterspelers uit het hedendaagse voetbal. De voetballers posten deze video’s op social media. De bedoeling van de actie is om met een wc-rol hoog te houden.
Tot de volgende dag 18.00 - zaterdag 21 maart - hadden de spelers de tijd om een video in te zenden waarin ze op originele wijze met een wc-rol aan de slag gaan. Bijna de gehele selectie inclusief begeleiding deden een poging. De tweekoppige jury, bestaande uit de vrouw en dochter van Rob, maakten op zaterdag 19.00 na lang beraad de winnaar bekend.
Wouter Sand ging er met de eer van door, zijn inzending werd het beste beoordeeld. Hij startte met de wc-rol op zijn voorhoofd, waarna hij deze in zijn nek legde. Vervolgens hield hij de bal nog enkele keren hoog. Dit deed hij met op de achtergrond de hymne van de Champions League. En zo kondigde hij hem zelf ook aan: “Mijn inzending is van Champions League-niveau.”
“De jury heeft gekeken naar vier aspecten: originaliteit, kwaliteit, vreugde en techniek. Het was een hele moeilijke keuze maar na lang overwegen vond de jury de inzending van Wouter de sterkste”, aldus Rob. Wouter krijgt de prijs (een kratje bier) - indien de gezondheidsvoorschriften het toelaten - persoonlijk overhandigd door Rob en zijn assistent Jari Wesselink.
MVV’29 2 wil iedereen verder succes en sterkte wensen in deze rare tijden. Let op elkaar en probeer gezond te blijven! En hopelijk kunnen we elkaar dan over een tijdje weer spreken op Frielinkpark!
 
Bekijk hier de video: https://photos.app.goo.gl/1QTGdBA3q61wYcsV7
 
 

Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.