TC nieuws: selectietrainers 20-21

2020-03-20
De bezetting van de selectietrainers ziet er het komend seizoen als volgt uit: 
 
1e elftal Ruud Ottenhof
Ruud komt dus over van Zenderen Vooruit die hij nu bijna 3 jaar onder zijn hoede heeft gehad.
Hij  wordt de opvolger  van onze “eigen clubman”  Marcel Oude Nijhuis.  Ruud is voormalig aanvaller van Heracles Almelo, DOS’19 en SDC’12 en was assistent onder de hoofdtrainers Hans Bossink en Gerard Bos bij SDC’12 .  Hij is een ambitieuze trainer met een eigen visie en passie voor het spelletje en we denken dat hij prima past binnen MVV’29.  Ondertussen heeft hij al kennisgemaakt  met de club en is hij zich al een beetje aan het inwerken.  Vooralsnog ligt echter de prioriteit bij Zenderen Vooruit want daar wil hij het seizoen goed afsluiten.   
Assistent trainer 1e elftal Edwin Masselink
Edwin zal ook voor het 2e achtereenvolgende jaar  de hoofdtrainer,   1 trainingsavond assisteren en zondags waar mogelijk langs de lijn bijstaan.
Ook maakt hij dit seizoen onderdeel uit van de staf van de Beltona (beloften onder 23) en is hij nog in de race voor plaatsing voor de finaledag. 
Hij is een echte MVV’er , heeft een aantal jaren in MVV’29 1 gespeeld en heeft daarna menig jeugdteam o.a. de JO 19-1, JO 15-1 en JO 11-1 bij MVV’29 onder zijn hoede gehad. Daarnaast was hij ook 2 jaar trainer van Stevo JO 13-1. 
Hij is van onschatbare waarde als “cultuurbewaker”  van de club en is recht door zee.  Hij heeft een realistische kijk op het spelletje maar wil wel zelf graag de bal hebben en initiatief nemen waar dat kan.  Hij is een fervent aanhanger van aanvallend voetbal  en als speler had hij een broertje dood aan verdedigen .
2e elftal Rob Lamers
Hij was bijna 30 jaar het gezicht van het Almelo’s weekblad maar voor ons  wordt hij voor het 2e jaar het gezicht en de trainer - coach van MVV’29 2. Hij heeft het plezier bij de groep weer helemaal teruggebracht door zijn manier van leiding geven en weet jongens voor zich te winnen.
Hij is een no nonsense trainer  en zijn kracht is dat hij het simpel houdt.  Hij heeft laten zien prima binnen onze vereniging te passen en kent ook zijn plek als 2e trainer
 
Frank Snijders keeperstrainer selectie keepers
Frank gaat zijn 2e seizoen in als keeperstrainer bij de selectie. Heeft dit in het afgelopen jaar gecombineerd met keeperstraining bij PH en FC Twente jeugd.
Frank is een “vakman pur sang” en nog steeds  bezeten van het keepersvak.
Keepers zijn erg enthousiast over zijn training en werkwijze. Het lukt hem steeds vernieuwend bezig te zijn. Doet alles met een helder doel en brengt dit duidelijk over op zijn keepers. 

 

De TC is blij, bovenstaande functies inmiddels vervuld te hebben maar toch is de invulling van de staf van 1 nog niet helemaal ingevuld.

Robbin Meijerink heeft te kennen gegeven te stoppen als verzorger aan het eind van het seizoen. Het lobbyen binnen Saxion en ROC  heeft helaas nog geen reactie opgeleverd.

Daarnaast heeft ook John Nijhuis, grensrechter van 1, te kennen gegeven op de zondagmiddag niet meer beschikbaar te zijn. We zijn als tc dus op zoek naar vervangers voor hen.

Mocht je iemand weten, geef me dan een seintje via mail of een appje.

albert@olderikkert-everlo.nl  06 14941287.

 

Namens de TC van MVV’29 Albert Olde Rikkert


Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.