TC nieuws: jeugdtrainers 1e selecties 20-21

2020-03-20

De technische commissie is blij te kunnen vermelden dat de bezetting voor de 1e selectie teams van MVV’29 voor seizoen 2020 – 2021 is ingevuld. Deze is als volgt:

 

JO11-1 Emiel Tieman

Emiel is al enkele jaren jeugdtrainer bij MVV’29. 

Voor het 2e achtereenvolgende jaar gaat hij de JO 11-1 onder zijn hoede nemen. 

Emiel is een enthousiaste jeugdtrainer die met veel plezier en passie training geeft en dit ook overbrengt op het team. Hij kan zich goed verplaatsten in de spelers en betrekt spelers op een mooie manier bij zijn spelbedoelingen .

Kortom voor ons de juiste man op de juiste plek.  

JO13-1  Ivo Letteboer

Ook Ivo begint aan zijn 2e seizoen als trainer bij de JO 13-1 nadat hij  daarvoor al jarenlang assistent trainer is geweest bij diverse jeugdteams. Hij is een trainer die investeert in zichzelf en jeugdspelers  wil bijstaan in hun individuele ontwikkeling waarbij plezier tijdens trainingen en wedstrijden voorop staat.  Ivo is een man die door het uitslag van de wedstrijd “heen kan kijken” en probeert het ontwikkelen van spelers centraal te stellen.

Dit lijkt vanzelfsprekend bij het opleiden van jeugdspelers maar dat is het niet. We zijn blij met het feit dat hij door wil gaan op de ingezette lijn.

JO 15-1 Tim Busscher

Net als zijn voorgangers, Emiel en Ivo , gaat ook Tim zijn 2e jaar,  in als trainer van de JO 15-1.

Hij geeft aan zich bij de JO 15-1 op zijn plek te voelen en de TC deelt dit gezien het feit dat de spelers graag onder hem trainen en spelen.  Ook Tim is een bevlogen en ambitieuze jonge jeugdtrainer en heeft het afgelopen jaar de spelersgroep naar een hoger niveau gebracht.

We hebben er alle vertrouwen  dat hij daar het komend seizoen ook weer vol voor gaat met voor een groot deel een andere spelersgroep. 

JO17-1 René Koekkoek

René gaat het 1e jaar in als trainer coach van de JO 17-1 en is dus nieuw bij MVV’29.  Hij heeft de nodige ervaring opgedaan als jeugdtrainer binnen SDC’12 en daarvoor  DOS’19, en was de laatste 4 seizoen trainer van O15-1, spelend op hoofdklasse niveau.

Hij heeft aangegeven graag de uitdaging aan te gaan om bij ons aan de slag te gaan en zich als

trainer – coach door te ontwikkelen door in de keuken te kijken bij een andere club.  We hopen dan ook van elkaar te leren. René wil graag een bijdrage leveren aan de individuele ontwikkeling van spelers en de spelers leren samen te werken als team. 

JO 19-1 Wilmar Nieuwenhuis

Wilmar gaat zijn 3e jaar in als trainer coach bij de JO 19-01.

Als tc zijn we zeer tevreden zijn over zijn werkwijze waarin hij steeds probeert het maximale uit zijn spelersgroep te halen en spelers beter te maken.

Wilmar is een bevlogen en kundige  jeugdtrainer die veel van zijn spelers vergt maar ook kritisch kijkt naar zichzelf met als doel om als team zo goed mogelijk te presteren. 

Mede dankzij hebben hem we als club een start gemaakt met het introduceren van de digitale wedstrijdbespreking  waar hij een voortrekkersrol in heeft vervuld. 

We zien uit naar de samenwerking met deze jeugdtrainers en wensen allen veel succes bij hun  teams in de rest van het seizoen.   

De komende periode wil de technische commissie aan de slag,  als de corona maatregelen dit tenminste toelaten, met de teamindelingen en het kader voor het komende seizoen. 

Ook voor de  niet - selectie jeugdteams willen we proberen de randvoorwaarden te creëren opdat elke jeugdspeler – speelster met plezier kan blijven voetballen.  Om onnodig werk te voorkomen is het belangrijk dat, mochten leden zich af willen melden,  dit tijdig kenbaar te maken. Beëindiging van het lidmaatschap kan alleen via  ledenadministratie d.m.v.  afmeldformulier van de site . Dit dient voor 31 mei dient te gebeuren . 

Na 31 mei zal de contributie het hele jaar worden doorbelast.  

Ledenadministratie MVV’29:  Melanie Snijders email: ledenadministratie@mvv29.nl  

 

 
De  technische commissie van MVV’29,
 
Barry Reekers, Ben Westerhof, Chris Busscher, Hans Wesselink, Richard Geelen,
Herman Scholten en Albert Olde Rikkert 
 

 


Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.