MVV29 1 wint knap bij Reutum!

2020-02-02

Zondagmiddag 2 februari stond de derby tegen Reutum voor de deur. Om bij de top aan te blijven haken was het voor MVV belangrijk om in Reutum te winnen.

Om 14:00 floot de scheidsrechter voor het begin van de wedstrijd. Het begin van de wedstrijd was voor MVV’29, maar heel veel verder dan een paar kleine kansen kwam MVV’29 niet. Het was Reutum die de grootste kans van de 1e helft kreeg, na een vrije trap kopte een speler van Reutum de bal tegen de lat. Na een snelle uitbraak van MVV’29 was het Thijs die zijn goede poging gekeerd zag worden door de keeper van Reutum. Verder gebeurde er weinig meer in de 1e helft.

Na de rust kwam MVV goed uit de kleedkamer, en dit resulteerde dan uiteindelijk ook in de verdiende voorsprong van MVV‘29. Daan Scholten stuurde Thijs Kamphuis goed in de diepte en na een goede actie kon hij Stan oude Avenhuis bedienen, die rustig bleef en de 0-1 op het scorebord zette. Reutum ging daarna opzoek naar de gelijkmaker maar MVV’29 kwam niet meer in de problemen. Na een goede bal van Bart, ging aanvoerder Cas 1 op 1 met de keeper maar hij was niet zelfzuchtig en gaf de bal breed waardoor Bart Boerrigter de 0-2 kon maken en hiermee de eindstand bepaalde.

Al met al een verdiende overwinning. Nu op naar volgende week dan komt WVV’34 naar het frielinkpark! Aanvang van deze wedstrijd is 14:00 en we zien jullie dan allen graag langs de velden.


Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.