Stamppotdag op zondag 19 januari

2020-01-08

Op zondag 19 januari 2020 wordt bij de voetbalvereniging MVV’29 voor de 19e keer de traditionele stamppotdag georganiseerd. Deze dag bestaat ook dit jaar uit een 7 tegen 7 voetbaltoernooi, een mountainbiketocht en een wandeltocht. Bij opgave voor één van de activiteiten even doorgeven of je gebruik maakt van het stamppotbuffet.

Voetbaltoernooi

Alle seniorenteams, Damesteams en de gehele A en B jeugd worden verwacht voor een 7 tegen 7 toernooi. De teams strijden in meerdere poules voor een finaleplek om daar te strijden voor de “cup met de grote oren” en een bijdrage voor de pot! De leiders krijgen een mail van Peter Voshaar over de indeling en aanmelding!

Start 9.00 uur. Aanwezig 8.30 uur. Kosten 9 euro (stamppotbuffet). Jeugd t/m 18 jaar 6 euro.

 

Mountainbiketocht

Voor de mountainbiketocht zijn alle leden van MVV'29 uitgenodigd. Van licht geblesseerde voetballers tot voetballers die bij het 7 tegen 7 toch meestal reserve staan en van MVV-ers die eens een andere uitdaging zoeken tot aan de vele vrijwilligers die de vereniging MVV’29 rijk is. Om enig zicht te krijgen op het aantal deelnemers aan de ongeveer 35 kilometer lange tocht over de essen en door de bossen dienen de deelnemers zich wel eerst even op te geven bij Erik Bakhuis via de mail bakhuisgeers@gmail.com of telefonisch op nummer 06-51687738.

Start 9.00 uur. Aanwezig 8.30 uur. Kosten 9 euro (koffie met broodje onderweg en stamppotbuffet) Jeugd t/m 18 jaar 6 euro.

 

Wandeltocht

Dit jaar is ook weer een wandeltocht uitgezet. Een mooie route van 1,5 uur voor de mensen die graag er op uit gaan en het leuk lijkt om mee te wandelen in deze wandeltocht. Deze wandeltocht is natuurlijk voor alle leden, sponsoren en donateurs van MVV’29, maar ook voor alle mensen uit het dubbeldorp Harbrinkhoek/Mariaparochie. Mocht je willen meedoen aan deze wandeltocht geef je dan op bij Hennie Wanschers ( h.wanschers@tele2.nl of tel. nr. 0546-707012 ) of bij Peter Voshaar (peter_voshaar@hotmail.com ) of in de kantine bij Peter Voshaar. Start 10.00 uur.

Aanwezig 9.45 uur. Kosten 9 euro (koffie met broodje onderweg en stamppotbuffet). Jeugd t/m 18 jaar 6 euro.

Na afloop van de activiteiten, om ongeveer 11.30 uur, is er voor alle deelnemers de mogelijkheid om gebruik te maken van het goed gevulde stamppot buffet.

De organisatie heeft een alternatief programma, mochten de winterse omstandigheden ons dwars zitten. Dus te allen tijden gaat de stamppotdag door voor alle activiteiten.

De organisatie gaat uit van een grote opkomst!


Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.