Nieuwjaarsreceptie MVV29

2020-01-06
Nieuwjaarsreceptie MVV’29
 
De traditionele nieuwjaarsreceptie van MVV’29 vond dit jaar plaats op zondag 5 januari. Vice-voorzitter Perry Kuiphuis nam daarbij officieel afscheid van Walter Busscher die na 8 jaar de voorzittershamer neerlegt. Namens de KNVB was de heer Ate Brunnikreef aanwezig om Walter de zilveren speld uit te reiken voor zijn jarenlange verdiensten voor MVV’29.
 
Er werd verder kort teruggeblikt op het jaar 2019 waarbij een positief financieel resultaat werd geboekt en bij de vele maatschappelijke en sportieve evenementen die bij MVV worden gerealiseerd. Ook de teamprestaties bij zowel de heren, dames als de jeugd werden kort aangeroerd.
 
Uiteraard werd er ook vooruitgekeken naar de plannen voor 2020 waarbij de renovatie van het dak van de kleedkamers en het trainingsveld in het voorjaar werden besproken.
 
De huldiging van de jubilarissen werd dit jaar verzorgd door bestuurslid Ruud Peters.
  • 25 jaar lid zijn de heren: P. Kampkuiper, K. Weinreder, M. Voshaar, S. Ten Tusscher, J. Wolters, B. Weiss, M. Pots en H. Sand
  • 40 jaar lid zijn de heren: R. Masselink, H. Evers, J. Oude Hendriksman en M. Wanschers
  • 50 jaar lid is de heer W. Horstman
  • 60 jaar lid zijn de heren: H. Wanschers, B. Haarhuis, G. Voshaar, H. Busscher, G. Telgenkamp, C. Brussche en B. Klaassen
Alle jubilarissen ontvingen een speldje, een oorkonde en uiteraard de bijbehorende bos bloemen.
 
 
 
 

Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

Recente Berichten

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.