Bingo MVV29 meer dan geslaagd!

2019-12-22

Zaterdag 21 december werd voor de 9e keer de Grandioze Bingo avond georganiseerd bij MVV’29.

De kantinecommissie van MVV’29 had in samenwerking met vele sponsoren er voor gezorgd dat er door de ruim 150 aanwezige bingospelers om een prijzenpakket van ruim € 3000,00 kon worden gestreden. Het was bomvol in de kantine van MVV’29, en de spanning was om te snijden naarmate de bingo op de kaart in beeld kwam. In 10 ronden werden door de dames van De Krekkers menig balletje omgeroepen en werden er bij een goede bingo prijzen uitgedeeld. Deze prijzen waren gevarieerd van een pot appelmoes, netje mandarijnen, diverse mooie pakketten, bloembonnen, tot aan diverse cheques, TV en een maand lang een gratis auto. De prijzenpot werd elke ronde een beetje verhoogd en ging richting ronde 9 en 10 naar een climax van prijzen, met in de laatste ronde een prijzenpot van meer dan € 1.000,00.

Ook waren deze avond een aantal mensen de klos en riepen ze te vroeg bingo, waardoor men op de stoel werd gezet en voor een volle kantine “De Voltreffer” hun muzikale tonen aan de mensen mochten laten horen.

Daarnaast werd er gegokt op het verrassingspakket van de kantinecommissie en men moest een bedrag aangeven wat het pakket waard was, en het was Martijn Wanschers die met een gok , op € 0,45 cent van het werkelijke bedrag afzat en zodoende het mooie pakket mee naar huis mocht nemen.

Net voor de finale moesten de grote schermen aan, want mening bingospeler wou ook nog graag de bokswedstrijd tussen Rico Verhoeven en Badr Hari zien, en hier werd dan ook een pauze voor ingelast. Toen deze wedstrijd was afgelopen ging men snel door met de Bingo want we waren bij de finale rondes aanbeland.

De spanning steeg in het clubgebouw van de zwart-witten en bij elk volgend balletje hoorde, bijna!! Nog 1…

Het was uit eindelijk Inez Lenferink die met de reischeque van Reisburo Busscher er van door ging.

Als 2e was het Thijs van ‘de Bogge” die met een grote lach de TV van Kuipers Electronics in ontvangst nam.

Daarna was het de beurt aan Wouter Sand en die kon zijn vriendin blij maken met een bon van Lichtcentrum Hengelo.

De auto voor 1 maand ging naar Dirk Loman welke door Autogroep Twente beschikbaar was gesteld.

Na de finale was het nog lang erg gezellig bij MVV’29 en de kantinecommissie van MVV’29 wil dan ook alle sponsoren, maar ook zeker de leden die hebben meegedaan aan deze supergeslaagde  avond bedanken voor hun inbreng.

Dit zijn de avonden waar jong en oud bij elkaar komen en waar men laat zien hoe we met elkaar trots kunnen zijn  op deze club

Omdat volgend jaar de 10e editie in zicht is, zal men vanuit de kantinecommissie wederom kijken of er dan ook weer een geweldig prijzenpakket kan worden samengesteld, met misschien dan een extra cadeau om dit decennium te vieren.

Allemaal bedankt voor een supergezellige avond en allen fijne feestdagen en een voorspoedig 2020.

De Kantinecommissie

 


Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.