MVV29 wint bij Saasveldia na prachtige slotfase

2019-12-16
MVV wint bij Saasveldia na prachtige slotfase
 
Op zondag 15 december stond voor MVV de laatste wedstrijd voor de winterstop op het programma. Een uitwedstrijd tegen Saasveldia.
 
Om 14:00 floot de scheids voor het begin van de wedstrijd. Het wedstrijd beeld was duidelijk, MVV probeerde van achteruit te voetballen en Saasveldia hanteerde veel de lange bal. Er waren enkele kansen voor MVV in de 1e helft, Daan Scholten probeerde het met een mooie poging van afstand, een overtal situatie werd niet goed uitgespeeld en Nick Hofhuis kopte de bal op de lat uit een corner. Tegen het eind van de 1e helft probeerde Saasveldia wat meer druk te zetten op MVV, dit leverde echter weinig gevaar op. Met een 0-0 stand gingen we de rust in.
 
De 2e helft begon goed voor MVV. Thijs Kamphuis had een goede individuele actie in huis en wist met een prachtige voorzet de vrijstaande Stan te bereiken, deze schoof de bal keurig binnen: 0-1.
In de 68e minuut wist Saasveldia op gelijke hoogte te komen, uit de kluts kwam de bal plots voor de voeten van de verdediger van Saasveldia en deze wist de bal het doel in te werken: 1-1. MVV raakte het grip op de wedstrijd een beetje kwijt en er ontstonden veel duels. In de 84e minuut scoorde Saasveldia weer uit een corner, geheel vrij kon de speler de bal in het doel koppen. MVV kon weer in de achtervolging, dit leverde al snel de 2-2 op. Uit een corner in de 87e minuut kwam de bal bij Niek Scholte Lubberink en met een prachtige volley wist hij te scoren.
MVV ging in de slotfase op jacht naar de overwinning en dit leverde resultaat op, Cas oude Avenhuis gaf een goede diepte bal op de ingevallen Koen ter Wee en deze wist na een goede actie de bal hoog in het doel te werken: 2-3 in de 90e minuut. Saasveldia probeerde nog wat te creëren in de slotfase maar MVV kwam niet meer in de problemen. Dit leverde een 2-3 eindstand op.
 
Een mooie overwinning voor MVV, dat zo mét een 3e plek op de ranglijst de winterstop ingaat. Op 26 januari staat voor MVV de volgende uitdaging te wachten: een thuis wedstrijd tegen koploper Grol. Aanvang 14:00, tot dan!
 
 

Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.