MVV29 wint van WVV34

2019-11-03

MVV’29 pakt 3 punten in uitwedstrijd tegen WVV’34

 

Afgelopen zondagmiddag 3 november stond er voor MVV’29 een uitwedstrijd tegen WVV 34’ gepland. De Nummer 2 en 3 van de ranglijst en er waren dus belangrijke punten te verdelen. De gehele eerste helft gingen beide ploegen gelijk op. MVV’29 kreeg daarentegen wel de betere kansen. Thijs Kamphuis kwam in de 1e helft na een goede counter oog in oog met de keeper maar de keeper wist zijn inzet te keren, in de rebound was het Cas oude Avenhuis die de bal voor het inschieten had maar zijn inzet werd knap gered op de achterlijn door de laatste man. Met een ruststand 0-0 zochten beide teams de kleedkamer op. Na de rust gingen de manschappen van trainers Marcel oude Nijhuis en Edwin Masselink op jacht naar de openingstreffer. In de 65ste minuut was het dan toch raak 0-1 door een goal van Nick Hofhuis die de bal makkelijk in kon tikken nadat de keeper de bal niet kon klemmen na een hard schot van Thijs Kamphuis. Niet veel later was het de linksback van WVV die zijn tweede gele kaart pakte na een onnodige overtreding en het veld moest verlaten en zo de thuisploeg in onder tal zette. In de 80ste minuut leek MVV de wedstrijd op slot te gooien na een intikker van Koen ter Wee op aangeven van Nick Hofhuis maar het doelpunt werd afgekeurd, buitenspel. Verder was WVV nog een keer gevaarlijk uit een directe vrije trap maar de inzet werd knap uit de kruising getikt door keeper Thijs Goossen. Eindstand 0-1.

Volgende week staat een belangrijke uitwedstrijd tegen LSV op het programma. Hopen dat we de lijn van zondag kunnen doortrekken. Aanvang zal 14:00 zijn.


Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.