MVV29 wint van DSVD

2019-10-27

Op een mooie zondagmiddag in oktober stonden mvv’29 en DSVD tegenover elkaar. MVV’29 begon goed aan de wedstrijd en had dan ook het meeste balbezit. De 1-0 viel in de 25e minuut was dan ook een logisch vervolg van dit spelbeeld. Bart Oerbekke kon scoren nadat een goede actie van Daan Scholten hem in scoringspositie bracht en de bal koelbloedig tegen de touwen schoot. DSVD probeerde met name door hard in de duels te gaan terug te komen in de wedstrijd. Dit zonder echte kansen te creëren. Echter kregen ze door een zeer gelukkig moment een penalty in de 45e min. Deze werd binnen geschoten en zo lukte het de bezoekers om de 1-1 vlak voor rust op het scorebord te zetten.

Vlak na rust was het MVV’29 die weer opzoek ging naar de voorsprong. In de 50e minuut kreeg Koen ter Wee hier de kans voor. Oog in oog met de keeper schoot hij helaas over.

Hierna ging de wedstrijd gelijk op. Tot de 80e minuut kreeg uit het niets Cas oude Avenhuis de bal voor de voeten waarna hij hem in de verre hoek binnen kon schieten en zo MVV’29 op een 2-1 voorsprong bracht.

DSVD ging nog op zoek naar de gelijkmaker maar kon in de resterende tijd geen echte kansen meer creëeren. Zo pakte MVV’29 3 belangrijke punten tegen DSVD en staat het inmiddels op een 2e plaats op de ranglijst, achter koploper SV Grol.

Volgende week spelen de mannen van trainer Marcel oude Nijhuis een uitwedstrijd tegen WVV’34.


Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.