PH Almelo winnaar derde editie 'Noabertoernooi' bij MVV'29

2019-08-26

Na 2 succesvolle edities met MVV’29 en TVC’28 als winnaars, kroonde debuterend vereniging PH Almelo zich tot winnaar van de derde editie van het ‘Noabertoernooi’. Opnieuw was het complex van MVV’29 de plaats van handeling en was de organisatie in handen van de club uit Harbrinkhoek/Mariaparochie. 

Afgelopen donderdag en zaterdag werd onder zonnige weersomstandigheden afgetrapt. Dit jaar bestond het deelnemersveld uit maar liefst 7 teams, zowel zaterdag- als zondagclubs waren van de partij. Vaste deelnemers MVV’29, STEVO, TVC’28 en De Zweef werden dit jaar vergezeld door VV Hellendoorn, Luctor et Emergo en PH Almelo. 

TVC’28 winnaar penaltybokaal 

De eerste elftallen van deze verenigingen speelden zowel donderdag als zaterdag 3 poulewedstrijden van 25 minuten. Daarnaast werd op donderdag gestreden om een penaltybokaal. TVC’28 bleek de beste vanaf 11 meter en pakte zo een bonuspunt voor de eindrangschikking. 

Het sterke deelnemersveld leverde spannende wedstrijden op, ondanks de spanning hadden de clubscheidsrechters van MVV’29 het relatief rustig. PH Almelo bleek na 2 dagen de sterkste, titelverdediger TVC’28 moest genoegen nemen met de 2e plek. STEVO eindigde als derde. 

Muzikale omlijsting na succesvol toernooi 

Daarna werd het goed verlopen toernooi afgesloten met een zanger en die kreeg de sfeer zat er meer dan goed in op het volle terras van ‘De Voltreffer”. Na deze gezellige en muzikale afsluiter was er de mogelijkheid om op een groot scherm de wedstrijd SC Heerenveen- FC Twente te kijken.

Het bleef nog lang gezellig op het Frielinkpark.

Als toernooicommissie van MVV’29 kijkt men terug op een mooi, sportief en goed verlopen toernooi, en willen iedereen (scheidsrechters, onderhoudsploeg, barmedewerkers en alle deelnemers)  dan ook bedanken voor deze geslaagde 3e editie van het Noabertoernooi en de pijlen zijn alweer gericht op een 4e editie.

Image

 


Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.