Teamindeling jeugd 2019-2020

2019-06-17
De laatste maanden is de technische commissie bezig geweest met de teamindelingen voor het nieuwe seizoen 2019-2020.
De doelstelling voor het jeugdvoetbal is dat alle spelers met plezier voetballen. Met de indeling is getracht dat ieder zoveel mogelijk op eigen niveau kan voetballen.
 
Dit jaar waren de aantallen voor diverse leeftijdsgroepen erg ongunstig waardoor er keuzes gemaakt moesten worden omdat er anders onwerkbare aantallen ontstonden.
In overleg moest er dus voor aantal dispensaties-spelers / teams gekozen worden om voorwaarden te scheppen dat iedereen aan het voetballen komt.
 
In afgelopen periode zijn we ook druk geweest met het zoeken naar trainers en leiders. Op dit moment is dat nog niet voor elk team gerealiseerd maar we blijven  zoeken om het voor elk team zo goed mogelijk in te vullen. Om dit waar te kunnen maken hebben we iedereen binnen de club nodig.
 
Als technische commissie blijven we ernaar streven om ook in de toekomst onze jeugd en seniorenleden te laten voetballen in een veilige omgeving. Dat gaat alleen lukken als we gezamenlijk de schouders eronder zetten. De technische commissie heeft er alle vertrouwen in dat wanneer we binnen MVV’29 nog meer samen doen,  we ook meer plezier zullen beleven aan het voetbal en alle nevenactiviteiten die er georganiseerd worden. Dit opdat we met trots kunnen zeggen dat MVV’29 veel meer is dan een voetbalvereniging.
 
Namens de technische commissie  wens ik ieder alvast een fijne zomer vakantie en we komen elkaar weer tegen op de velden.
 
Met sportieve groet,
namens technische commissie MVV’29

Albert Olde Rikkert

 

Klink HIER voor de teamindeling.
 

 

 

 


Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.