In Memoriam - Bennie Wesselink

2019-05-14
 
Afgelopen zondag 12 mei jl. overleed op 84-jarige leeftijd Bennie Wesselink.
 
Bennie Wesselink was ‘Lid van Verdienste’ van onze vereniging en mocht een onderscheiding ontvangen van de KNVB nadat hij meer dan 25 jaar aaneengesloten jeugdleider was geweest.
 
Als jeugdleider was het opvallend daarbij dat Bennie zich altijd heeft ingezet voor de niet geselecteerde teams. Het meedoen was belangrijker dan het winnen.
 
Bennie was tevens een trouwe supporter van ons 1e elftal en hij was jarenlang het gezicht van de lotenverkoop en entree tijdens de wedstrijden van het eerste elftal.
 
Woensdag 15 mei om 19.00 uur is er in de parochiekerk te Mariaparochie een uitvaartviering en aansluitend de gelegenheid tot afscheid nemen en condoleren. De begrafenisplechtigheid zal in besloten kring plaatsvinden.
 
Het bestuur van MVV’29 wenst de familie veel sterkte toe bij het verwerken van dit grote verlies.
 
Wij zullen de naam van Bennie in ere houden
 
 
Bestuur MVV’29

 


Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.