Keepen en leren met enthousiasme..!

2019-05-13
Vrijdag 10 mei werd er bij MVV’29 een keeperclinic gehouden. Deze avond werd door de TC ism de jeugdkeepertainers georganiseerd.
De clinic werd gegeven door FC Twente keepertrainer Frank Snijders. Hij had de FC Twente-stagiairs Thijs en Dion meegenomen om er samen een leuke en leerzame avond van te maken.
De keepers van JO9 tot en met JO13 lieten tijdens deze avond zien dat ze er enorm zin in hadden om deze clinic te volgen. Diverse oefenvormen werden in de praktijk uitgevoerd.
Mede door het organiseren van deze clinics hoopt MVV’29 het huidige niveau van haar keepers en keepsters  te kunnen waarborgen.
 
De avond werd afgesloten met een vragenronde waarbij het reeds aanwezige enthousiasme nog eens naar voren kwam. Frank en de stagairs werden namens MVV’29 bedankt middels een dankwoord en een attentie.
 
 
 
 
 

Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.