MVV29 wint verdiend van Suryoye

2019-05-12
Om 14:00 floot de scheidsrechter voor het begin van de wedstrijd. Beide ploegen begonnen matig aan de wedstrijd want er was veel balverlies over en weer. Het was de uitploeg die het 1e doelpunt van de middag maakte, de rechtsbuiten kreeg de bal wat gelukkig voor zijn voeten en schoot de bal rustig in het net. Even later floot de scheidsrechter voor het eind van de 1e helft.
 
MVV speelde in de 2e helft een stuk sterker dan de 1e helft. Mvv kwam in de 2e helft verdiend op gelijke hoogte, Stan kon de bal vrij inschieten maar werd neer gelegd door de verdediger van Suryoye dus kon de scheidsrechter niks anders doen dan de bal op de stip te leggen. Koen ging achter de bal staan en schoot de bal beheerst binnen. Toen was het weer de beurt aan Suryoye, na een goed schot kon de speler van Suryoye makkelijk in de rebound binnentikken. Even later was het alweer gelijk, Olav kopte de bal richting het doel en een speler van Suryoye sloeg de bal van de lijn en kon met een rode kaart vertrekken. Koen kon weer een penalty nemen en schoot hem weer beheerst binnen. Met nog een paar minuten te spelen ging MVV op jacht naar de overwinning en deze kwam er ook. Thijs kwam 1 op 1 met de keeper en schoot de bal tegen de keeper aan maar het de ingevallen Gustavo die op de goede plek stond en de 3-2 kon maken.
 
Dit was tevens de eindstand. Al met al een verdiende overwinning en nu wacht aankomende donderdag een uitwedstrijd bij Columbia.

Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.