Nieuws van de technische commissie van MVV29

2019-04-08
In de afgelopen periode is er achter de schermen hard gewerkt aan de invulling van de trainers voor de 1e jeugdselectie teams voor seizoen 2019-2020 van MVV’29.
We zijn erg blij te kunnen meedelen dat de invulling als volgt wordt:
 
JO19-1: De huidige trainer Wilmar Nieuwenhuis, in bezit van TC 2 , zal ook aankomend seizoen de JO 19-1 van oefenstof voorzien.
 
JO17-1: Peter Voshaar keert terug “op het oude nest”.
Hij is ruim 4,5 jaar werkzaam geweest bij Stevo waar hij zowel de JO 17-1 als de JO 19-1 onder zijn hoede heeft gehad en erg succesvol was.
Thans is hij nog trainer van Hellendoorn 2 waarmee hij actief is op 2e klasse niveau op de zaterdag. Peter is een ervaren jeugdtrainer, net als Wimar in bezit van TC 2, en een echte MVV’29 man. Hij zal deze functie combineren naast zijn baan als kantinebeheerder bij onze club. Peter is de opvolger van huidig trainer Arjan Eshuis die komend seizoen trainer/ coach van Hellendoorn JO19-1 wordt.
 
JO 15-1: Tim Busscher, de huidige assistent van Herman Voshaar zal komend seizoen het stokje van Herman over nemen en als trainer coach voor de groep komen te staan.
Hij is bezig met het afronden van TC 3 jeugd.
Herman Voshaar heeft aangegeven na 2 jaar te stoppen nadat hij daarvoor al vele jaren als jeugdtrainer van JO 13 -1 actief was bij onze club.
 
JO13-1: Ivo Letteboer , thans assistent bij Arjan Eshuis van de JO17-1 en inmiddels zijn TC 3 jeugd op zak, gaat zijn eerste jaar in als zelfstandig trainer / coach nadat hij al een aantal jaren ervaring heeft opgedaan als assistent van een aantal jeugdteams.
 
JO11-1: Emiel Tieman, huidig trainer van de JO 13-1, en in bezit van TC 3 jeugd, gaat aankomend seizoen met de jeugd onder 11 -1 aan de slag.
Edwin Masselink, huidig trainer van de JO 11-1, stopt als jeugdtrainer bij de club maar blijft als vrijwilliger behouden.
 
We zien uit naar de samenwerking met deze jeugdtrainers en wensen allen veel succes bij hun huidige teams.
De komende periode gaat de technische commissie aan de slag met de teamindelingen en het kader voor het komende seizoen. Ook voor de niet - selectie jeugdteams willen we proberen de randvoorwaarden te creëren opdat elke jeugdspeler met plezier kan blijven voetballen.
Om onnodig werk te voorkomen is het belangrijk dat, mochten leden zich af willen melden, dit tijdig kenbaar te maken. Beëindiging van het lidmaatschap kan alleen via ledenadministratie d.m.v. afmeldformulier van de site . Dit dient voor 31 mei dient te gebeuren .
Na 31 mei zal de contributie het hele jaar worden doorbelast.
Ledenadministratie MVV’29 Melanie Snijders email ledenadministratie@mvv29.nl
 
De technische commissie van MVV’29 ,
Barry Reekers, Ben Westerhof, Chris Busscher, Hans Wesselink, Richard Geelen, Herman Scholten en Albert Olde Rikkert

Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.