MVV29 laat Luctor ontsnappen

2019-04-07

Zondag 7 april stond voor MVV de belangrijke degradatiekraker tegen Luctor et Emergo op het programma. Beide teams deelden voorafgaand aan deze wedstrijd de laatste plaats, dus de belangen waren groot.

Onder zonnige omstandigheden floot de goed leidende scheids om 14.00u voor het begin van de wedstrijd. De intentie van MVV was direct duidelijk, wat resulteerde in een vroege voorsprong. Bart Oerbekke reageerde snel op een afvallende bal en schoot hard de 0-1 binnen.
Ook na deze goal bleef MVV de betere ploeg, zonder echt grote kansen te creëren. Luctor wist daarentegen vlak voor rust nog de gelijkmaker te maken.

Na rust ging MVV opnieuw op zoek naar de voorsprong. Deze kwam er ook vlak na rust. Na een goede actie schoof Bart Oerbekke de bal voorbij de doelman; 1-2.
Na de goal nam MVV geen gas terug. Ondanks enkele grote kansen wilde de bal er echter niet in.
Luctor stelde hier niet veel tegenover, tot de 80e minuut. Op onfortuinlijke wijze viel de 2-2 binnen. Daarna was de gifbeker voor MVV nog niet leeg: vlak voor tijd schoot Luctor de 3-2 binnen.

Al met al een onnodige nederlaag. MVV staat nu laatste met 3 punten achterstand op Luctor, met 2 wedstrijden minder gespeeld. Volgende week wacht een thuiswedstrijd tegen mede-laagvlieger Vogido. Aanvangstijd 14.00u. Tot dan!


Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.