Jubileumfeest MVV29: lachen om Sierd de Vos en het dak eraf met zanger Jaman

2019-04-01

Op vrijdag 29 maart 2019 was het op de kop af 90 jaar geleden dat de Mariaparochiaanse Voetbalvereniging werd opgericht. Een reden voor een groot feest voor de MVV’ers. In een bomvolle Sportkantine ‘De Voltreffer’ werden de mensen aan het lachen gemaakt door voetbalcommentator Sierd de Vos. Hij vertelde allerlei anekdotes, in samenwerking met journalist Eddy van der Ley. Later op de avond bracht volkszanger Jaman de sfeer erin en ging het dak eraf.

De avond werd geopend met een woordje door voorzitter Walter Busscher. Hij feliciteerde alle MVV’ers met deze prachtige mijlpaal en bedankte alle sponsoren en vrijwilligers. Een startschot voor een prachtige avond in Harbrinkhoek. Daarna was het woord aan presentator Joost oude Avenhuis, hij kondigde de heren De Vos en Van der Ley aan.

De Vos krijgt lachers op zijn hand in ‘De Voltreffer’

Naast dat De Vos meerdere fantastische anekdotes vertelde, liet hij onder meer video’s zien dat hij werd uitgelicht tijdens Voetbal International (tegenwoordig Veronica Inside) en ging hij in op zijn geroemde en tevens spraakmakende stijl van voetbalcommentaar geven. Hij kreeg daarmee de lachers op zijn hand in een prachtig zwart-wit aangeklede voetbalkantine.

‘Samen dansen op de reggaebeat’ als een van de vele hoogtepunten van de avond

Hoogtepunt van de avond was het optreden van de alom bekende volkszanger Jaman. Hij wist de sfeer erin te krijgen met meezingers als ‘Samen dansen op de reggaebeat’, ‘Oh Leilah’ en ‘Bella’. Tijdens het optreden van de populaire zanger ging het dak eraf in ‘De Voltreffer’. Met name het eerst genoemde lied werd door menig MVV’er uit volle borst meegezongen. Voor en na de optredens van De Vos, Van der Ley en Jaman was de muzikale omlijsting in handen van DJ OG (Ties oude Geerdink).

Dankwoord van de organisatie

De organisatie van de avond – bestaande uit de kantinecommissie, de verwencommissie en andere vrijwilligers – kijkt terug op een fantastische avond en wil iedereen bedanken voor de komst. Op naar 100 jaar MVV’29!

Foto's van de avond zijn hier te bekijken: https://photos.app.goo.gl/cbPpdKUsttDBV6AF6


Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.