MVV29 onderuit in degradatiekraker

2019-03-31
Vandaag stond de belangrijke degradatiekraker op het programma voor MVV’29. In een stralend lentezonnetje werd er om 14:00 uur afgetrapt.
In de eerste helft waren beide teams aan elkaar gewaagd. Het spel was van beide ploegen niet hoogstaand, maar spannend was het wel. Beide ploegen deelden enkele speldenprikjes uit maar echt grote kansen vielen er niet te noteren. Na 45 minuten floot de goed leidende scheidsrechter dan ook voor het rustsignaal - met een terechte brilstand op het scorebord.
In de tweede helft veranderde het spelbeeld aanvankelijk niet. Beide ploegen wilden wel, maar kwamen niet tot grote kansen.
Een kwartier na rust brak Overwetering de ban, een voorzet werd binnen gekopt. MVV kreeg hierna nog een grote kans op de gelijkmaker, maar de bal viel er aan de andere kant in: 0-2. Even daarna volgde de 0-3, waarna MVV na een goede aanval via Stan Oude Avenhuis de 1-3 maakte.
Ondanks enkele pogingen was MVV niet in de staat terug in de wedstrijd te komen. Sterker nog, het werd na onzorgvuldigheid achterin ook nog 1-4.
Volgende week staat de belangrijke uitwedstrijd tegen Luctor Et Emergo op het programma, met wie MVV de laatste positie deelt. 
Aanvangstijd 14.00, tot dan.

Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.