Slechte tweede helft doet MVV29 1 de das om

2018-12-02

Zondag 2 december speelde MVV een thuiswedstrijd tegen ATC’65 uit Hengelo. Om 14:00 uur was de aftrap.

In de beginfase was het ATC'65 die veeluit de bal in bezit had. Tot veel kansen leidde dit niet. Naarmate de wedstrijd vorderde kreeg Mvv steeds meer grip en rook het kansen op resultaat. Een goede poging van Koen ter Wee werd maar net van de lijn gehaald door een verdediger van de Hengeloërs. Daar tegenover schoot ATC’65 een keer gevaarlijk van afstand, maar dat leidde ook tot niets.

Aan de tweede helft begon MVV'29 slecht en dat zette zich het restant van de wedstrijd door. Het was heel onrustig aan de bal en MVV'29 had nauwelijks balbezit meer. Uiteindelijk wist ATC'65 dan ook te scoren, doordat de centrale verdediger van hen het hele veld over kon lopen en de bal vrij in het doel kon schieten. Daarna begon MVV'29 wat opportunistischer te spelen, maar even later kreeg het de deksel op de neus, toen de 0-2 uit een uitbraak viel. Niet veel later floot de scheidsrechter voor het einde van de wedstrijd

Met 6 punten uit 10 wedstrijden en een 12e plek heeft MVV'29 het zicht naar boven enigzins verloren. De laatste twee wedstrijden van dit kalenderjaar zijn enorm belangrijk en daarbij hebben de zwartwitten uit Harbrinkhoek alle steun nodig van de supporters. Te beginnen aankomende zondag in Enschede tegen Vogido. Aftrap 14:00 uur, tot dan!


Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.