compact full

MVV29 maakt zich op voor 3e editie Noabertoernooi!

2019-08-15

MVV’29 organiseert derde editie ‘Noabertoernooi’ met 7 clubs

Net als de afgelopen twee jaren, organiseert MVV’29 het ‘Noabertoernooi’ voor 1e elftallen op het eigen Frielinkpark in Harbrinkhoek. De organiserende vereniging heeft uitgepakt met een vol programma op de twee dagen dat het toernooi plaatsvindt. Op donderdag 22 augustus worden de eerste wedstrijden gespeeld, zaterdagmiddag 24 augustus staan de resterende wedstrijden op het programma.

Het initiatief is ontstaan om in de voorbereiding op het nieuwe seizoen meerdere korte wedstrijden te spelen op een goed niveau, als alternatief op oefenwedstrijden. Iets dat de afgelopen twee jaren enthousiast werd ontvangen door de deelnemende teams.

De 7 deelnemende teams zijn:

  • STEVO
  • TVC’28
  • VV Hellendoorn
  • PH
  • Luctor et Emergo
  • De Zweef
  • MVV’29 (organiserende vereniging)

In een halve competitie zullen 7 teams zowel op donderdagavond als op zaterdagmiddag met elkaar de degens kruisen. Op basis van sportieve en fanatieke wedstrijden zal er om de eer en de prijzen worden gespeeld. Op donderdagavond starten de wedstrijden om 19.00 uur, terwijl op zaterdagmiddag om 15.00 uur wordt afgetrapt voor de eerste wedstrijd.

De teams die aan dit toernooi meedoen zullen in het nieuwe seizoen op verschillende niveaus acteren variërend van de 1e klasse tot en met de 3e klasse. En nieuw bij deze derde editie is dat ook de verenigingen uit het zaterdagvoetbal hun opwachting maken. Dus een clash tussen het zaterdag- en zondagvoetbal ligt in het verschiet.

We zullen de derde editie van het ‘Noabertoernooi’ afsluiten op zaterdagavond met een prijsuitreiking, vervolgens zal er een zanger zijn om de avond van muzikale omlijsting te voorzien. Daarnaast zal de wedstrijd tussen sc Heerenveen en FC Twente op groot scherm getoond worden. Dat belooft een gezellige afsluiting van het toernooi te worden.

Vorig jaar wist TVC’28 beslag te leggen op de titel, terwijl de organiserende vereniging MVV’29 de eerste editie wist te winnen. MVV’29 hoopt dat de mensen uit de regio de weg naar het Frielinkpark weten te vinden, zodat het – net als de afgelopen twee jaren – een succesvol toernooi wordt.

 

Update teamindelingen & trainingsschema

2019-08-05
Beste leden,
 
Via de volgende links treft u een update aan van de teamindelingen:
- Voor de indeling senioren klik hier.
- Voor de jeugdindeling klik hier.
 
De nieuwe update voor de trainingsschema's is hier te vinden.
 
Namens de technische commissie 
Albert olde Rikkert

Kleding en materiaal-uitgifte seizoen 2019 - 2020

2019-07-19
Op onderstaande data worden kleding en materialen voor komend seizoen uit gegeven:

* Op 19 augustus uitgifte voor jeugd:                                        19.00 uur - 19.30 uur  : JO 8 t/m JO 11
                                                                                                   19.30 uur - 20.00 uur  : JO 13 t/ JO 15 – MO15
                                                                                                   20.00 uur - 20.30        : JO 17 t/ JO 19
 
* op 20 augustus uitgifte voor de senioren                                19.00 uur tot 19.45 uur
 
 Groet, Erik Huusken

Contributie inning

2019-07-17
Komende week worden de contributies van het seizoen 2019-2020 geïnd. Het betreft dus de normale verenigingscontributie.
Mocht er in uw beleving iets niet helemaal goed gaan, neem dan contact op met ledenadministratie@mvv29.nl 
 
Met vriendelijke groet,
Sandra Grootelaar
Penningmeester MVV'29

Vakantieperiode - De Voltreffer

2019-07-15
Het seizoen zit er bijna op en iedereen gaat genieten van een welverdiende vakantie!
Ook de kantine 'De Voltreffer' van MVV'29 zal gedurende de periode van maandag 22 juli t/m donderdag 08 augustus gesloten zijn.
Vanaf vrijdag 09 augustus zullen weer de reguliere openingstijden van kracht zijn.
Namens de kantinecommissie alle een fijne vakantie en tot in het nieuwe seizoen!

Nieuwbouw opslag- en werkplaats onderhoudsploeg gaat als een speer!

2019-07-10
De nieuwbouw van de werkplaats voor de onderhoudsploeg verloopt voorspoedig.
Nadat de fundatiepoeren en stiepen geplaatst zijn, is gestart met de montage van staalconstructie en houten gordingen.
Vervolgens zijn de betonnen borstweringselementen geplaatst en zijn ook de dak- en gevelplaten aangebracht.
 
De gehele hal is geisoleerd uitgevoerd. Nu ook de kozijnen en deuren geplaats zijn en de laatste puntjes op de i worden gezet door aannemer Huisman-Gemert is het aan enkele van onze sponsoren om een betonnen vloer aan te leggen in de hal. Verdere ruimte-indeling en elektra komt voor rekening van onze eigen onderhoudsploeg.
Als laatste is het aan de leden van MVV’29 de bestrating rondom de loods aan te leggen zodat ook dit deel van Frielinkpark er weer netjes bij ligt.
 
Link naar te gebruiken foto’s: https://photos.app.goo.gl/NYTkULCBZUVds2VH9

JO11-1 winnaar Hugo Venebrugge toernooi

2019-06-28
Begin april kregen we een uitnodiging om deel te nemen aan het Hugo Venebrugge toernooi. Dit is een toernooi dat vernoemd is naar een lid van v.v. Den Ham die op veel te jonge leeftijd is overleden aan een verschrikkelijke ziekte. Het is een toernooi wat goed staat aangeschreven en er doen teams aan mee die in de hoofdklasse spelen of hoger.
 
Voor aanvang van het toernooi werd er stilgestaan bij Hugo Venebrugge wie hij was en wat hij deed voor de club v.v. Den Ham. Door middel van vuurwerk werden alle teams één voor één voorgesteld door de speaker. Rond de middenstip werden ballonnen opgelaten en een minuut lang geapplaudisseerd ter nagedachtenis aan Hugo Venebrugge.
 
Klokslag 10 uur stond de eerste wedstrijd op het schema tegen Deto uit Vriezenveen. In deze wedstrijd waren we duidelijk de betere, maar hier werd 2 maal een voorsprong weggegeven.
Eindstand 2-2, maar zoals gewoonlijk moet je groeien in het toernooi.
 
De tweede wedstrijd speelden we tegen JVZ uit Zuidwolde. Hier waren we ook duidelijk de betere en deze ging dan ook verdiend met 2-1 naar ons.
 
In de laatste poulewedstrijd moesten we aantreden tegen HHC uit Hardenberg. We hadden hier aan een gelijkspel genoeg om door te gaan naar de volgende ronde. In een gelijkopgaande wedstrijd waren er kansen voor beide partijen, maar na 15 minuten spelen stond er 0 - 0 op het scorebord. Dit betekende dat we als 2de in de poule door gingen naar de kwartfinale.
 
Eerst werden we uitgenodigd voor een heerlijke lunch in de  kantine, aangeboden door enkele ondernemers uit Den Ham. Lekker brood en een heerlijke frikandel ging er wel in bij de jongens, ze hadden dit ook verdiend! Buiten konden er zelfs nog pannenkoeken worden gehaald, zelfs daar was voor gezorgd. Het ontbrak nergens aan! Hierna werd het tijd om strafschoppen te nemen op de selectiekeepers van v.v. Den Ham. De beste speler hierin kreeg ook een prijs.
 
Rond half 2 stond de kwartfinale voor ons op het schema. Hierin speelden we tegen de Football Equals Academy. Dit is een voetbalschool uit Enschede met alleen maar talentvolle spelers en speelsters uit de regio. Voetballend gezien waren ze dan ook iets beter, maar scoren deden ze niet. Dat kwam ook mede door onze keeper die een goede wedstrijd keepte. Wij zelf kregen enkele mogelijkheden en scoorden daaruit ook 2 keer. Het waren keurig uitgespeelde goals zoals ook in de poulefase. Allemaal goede situaties waarin goed het overzicht en rust werd behouden. Door een 2-0 overwinning stonden we zomaar in de halve finale.
 
Hierin moesten we spelen tegen een hele bekende club nl. Stevo uit Geesteren. Dit seizoen 2 keer eerder tegen gespeeld en 2 keer verloren. We wisten dus wat ons te wachten stond. Voor de wedstrijd is tegen de jongens verteld dat het dit keer niet mooi hoefde, maar iets sneller de lange bal geven. Gesteund door de wind in de rug, wat ook een voordeel is, begonnen we wat zenuwachtig aan de wedstrijd.
Stevo kwam na 5 min al terecht op voorsprong, maar de koppies gingen bij ons niet omlaag. De mouwen werden zelfs nog iets hoger opgestroopt en 5 min voor tijd werd dan ook de verdiende gelijkmaker gescoord. In de allerlaatste seconde gaf de keeper van ons een lange bal naar voren. Gedragen door de wind viel de bal precies tussen de laatste man en de keeper van Stevo. Onze spits zag dat ze allebei twijfelden en met het puntje van zijn schoen kon hij de bal verlengen en rolde de bal onhoudbaar in het doel. De keeper wou de bal nog uit het net halen, maar toen werd al omgeroepen dat het tijd was. Dus op een Duitse manier werd er gewonnen met 2-1! De finale was een feit!!
 
Hierin moesten we het opnemen tegen BVO Emmen. Voorafgaand aan deze finale even met de jongens in de kleedkamer en daar afgesproken dat ze vooral moesten genieten van dit moment.
Wat hier allemaal gebeurde voor aanvang van de finale, zullen deze groep jongens nooit meer vergeten. Door middel van rookbommen en veel vuurwerk kwamen we het veld op. Er werden handen geschud en spelers werden één voor één voorgesteld aan het vele publiek wat rondom het veld stond. In 2x 10 minuten werd beslist wie dit toernooi ging winnen en de grote Cup met oren een jaar mee mocht nemen naar huis.
 
We begonnen goed aan de finale, wonnen de duels en waar kon werd er goed gevoetbald. Vlak voor rust kwam er een bewuste bal tussen de verdedigers van Emmen door. Onze buitenspeler liep goed de ruimte in en kon oog in oog met de Emmen keeper scoren! We gingen ook terecht de rust in met een 1 - 0 voorsprong. In de rust werd de jongens even duidelijk gemaakt dat ze dichtbij een grote stunt waren. De 2e helft was eigenlijk hetzelfde als de 1e helft en wonnen nu eigenlijk alle duels en Emmen heeft geen kans gecreerd. De beste kans was voor ons, uit een vrije bal schoten we op de paal. Na 10 minuten klonk het eindsignaal.
 
Wat er toen gebeurde bij deze groep spelers was geweldig om te zien. Ze vlogen elkaar in de armen zoals ook bij een echte groep hoort. Iedereen was door het dolle! Zelfs enkele ouders langs de kant wisten niet wat ze hadden gezien. MVV’29 had het toernooi gewonnen en dat hadden we eigenlijk niet verwacht. De jongens mochten als winnaar op het podium komen. Hier werd ook de Cup met de grote oren in ontvangst genomen door de jongste speler van dit toernooi. Ook kregen ze nog 20 kaartjes van Heracles voor een thuiswedstrijd volgend seizoen. En of het nog niet genoeg was kregen ze ook nog een mooi wedstrijdshirt van de Engelse club Arsenal. Ook werd hun nog een mooie teamfoto en een individuele foto overhandigd, die voor aanvang van het toernooi gemaakt was. 
Het was een dag die deze groep spelers niet zal vergeten. Een teamprestatie van ongekend niveau!
 
Hierbij wil ik de organisatie van v.v. Den Ham dan ook heel hartelijk bedanken voor de uitnodiging, maar vooral voor de geweldige goede organisatie van deze dag. Volgend jaar had de groep graag weer meegedaan om de beker te verdedigen, maar op 1 speler na (die de beker ophaalde), gaat iedereen over naar JO13.
Bij deze wensen wij iedereen alvast een goede vakantie toe en tot volgend seizoen op de velden!
 
Leiders JO11-1
 

Beloftenteam MVV29 eindigt op een knappe vijfde plaats op de Beltona Finaledag

2019-06-24

Op een zonnige 22 juni nam het beloftenteam van MVV’29 deel aan de Beltona Finaledag op de velden van Sparta Enschede. Met een uiteindelijke vijfde plek werd een verdienstelijke prestatie geleverd.

De selectie en begeleiding van MVV’29 verzamelde zaterdagmorgen om 07.30 uur bij MVV’29 om gezamenlijk te ontbijten. Daarna werd met de touringcar naar Enschede gereisd. Daar stond om 10.00 uur de eerste poulewedstrijd op het programma. Alle wedstrijden duurden 25 minuten.

1e poulewedstrijd, 10.00 uur: MVV’29 – De Tubanters, uitslag: 3-0

Opstelling:

Stan Rewinkel
Gustavo Neppelenbroek, Nick Hofhuis, Milan Weiss, Mart Telgenhof;
Bart Boerrigter, Daan Scholten (15’ Bram Bakhuis), Niek Scholten Lubberink;
Koen ter Wee, Stan oude Avenhuis (18’ Floris oude Nijhuis), Bart Oerbekke (15’ Thijs Kamphuis).

Verslag:

MVV’29 begon sterk aan de eerste wedstrijd en opende binnen enkele minuten de score. Bart Oerbekke brak de ban: 1-0. Na 10 minuten spelen verdubbelde het team van Tom Veldscholten de score, nadat Nick Hofhuis een hoekschop van Bart Oerbekke wist binnen te koppen. Een aantal minuten voor tijd werd de eindstand bepaald door invaller Floris oude Nijhuis. Hij wist zich, op aangeven van Niek Scholten Lubberink, knap vrij te spelen en te scoren. Thijs Kamphuis had er nog 4-0 van kunnen maken, maar zijn afstandsschot eindigde op de lat. En daarmee startte MVV’29 sterk aan het toernooi met een ruime overwinning. Daarnaast werd goed gespeeld en in 25 minuten defensief niets weggegeven.

2e poulewedstrijd, 11.10 uur: MVV’29 – Alcides, uitslag: 0-1

Opstelling:

Stan Rewinkel
Gustavo Neppelenbroek, Nick Hofhuis (22’ Bram Bakhuis), Milan Weiss, Tim Busscher;
Bart Boerrigter, Daan Scholten, Niek Scholten Lubberink;
Koen ter Wee, Stan oude Avenhuis (19’ Thijs Kamphuis), Bart Oerbekke.

Verslag:

Al snel werd duidelijk dat de tweede tegenstander (Alcides) vele malen sterker was dan de eerste tegenstander (De Tubanters). De opponent uit Meppel wist elkaar gemakkelijk te vinden en beschikten over veel lopende mensen. MVV’29 had daar moeite mee, toch kwam MVV’29 later beter in de wedstrijd. Het kreeg een penalty en daarmee een uitgelezen mogelijkheid om op voorsprong te komen. Aanvoerder Milan Weiss mistte de strafschop en de rebound die daaruit volgde. Dat was een flinke domper. Vijf minuten voor tijd ontving een speler van Alcides een gele kaart, wat betekent dat je vijf minuten aan de kant moet zitten. Een andere speler van Alcides was het oneens met deze beslissing en gaf de scheidsrechter een licht duwtje. Ook hij kreeg geel, waardoor MVV’29 de laatste vijf minuten tegen negen man speelde. Dit bleek niet goed uit te pakken voor MVV’29, want de meeste spelers liepen teveel naar voren. Alcides maakte enkele minuten voor tijd in de omschakeling de 0-1. Bart Boerrigter raakte in de laatste seconde nog de paal, maar ook deze kans ging er niet in. Een hele zure en bovenal onnodige nederlaag voor MVV’29.

3e poulewedstrijd, 12.20 uur: SVI – MVV’29, uitslag: 0-2

Opstelling:

Stan Rewinkel
Gustavo Neppelenbroek, Nick Hofhuis, Niek Scholten Lubberink, Mart Telgenhof;
Bart Boerrigter, Daan Scholten (15’ Bram Bakhuis), Milan Weiss;
Koen ter Wee, Thijs Kamphuis, Bart Oerbekke.

Verslag:

De opdracht voor de laatste poulewedstrijd was duidelijk: er moest gewonnen worden om nog kans te maken om door te stoten naar de beste acht van het toernooi. Dat er veel spanning op de wedstrijd zat, was duidelijk. MVV’29 wilde af en toe gehaast op zoek naar een doelpunt. Het duurde tot vijf minuten voor tijd dat MVV’29 toch op voorsprong kwam. Koen ter Wee schoof na een individuele actie de verdiende 1-0 achter de doelman van de Zwolse tegenstander. Enkele minuten later verdubbelde Bart Oerbekke de voorsprong, nadat hij een rebound promoveerde tot goal. Dat bleek tevens de eindstand: 2-0. Daarmee eindigden zowel SVI, Alcides als MVV’29 op zes punten uit drie wedstrijden. Daarnaast hadden de drie teams een doelsaldo van +4. SVI maakte echter de meeste goals en werd zodoende poulewinnaar. Alcides en MVV’29 moesten middels een penaltyreeks bepalen wie tweede in de poule zou worden.

Penaltyreeks om plek bij de beste acht:

Penalty Alcides: mis
Penalty MVV’29, Koen ter Wee: raak
Penalty Alcides: mis
Penalty MVV’29, Niek Scholten Lubberink: raak
Penalty Alcides: mis
Penalty MVV’29, Milan Weiss: raak

Doordat MVV’29 de penaltyreeks won, ging het door naar de beste acht van het toernooi. Alcides was veroordeeld tot het spelen om de plekken negen t/m zestien.

Kwartfinale, 13.45 uur: MVV’29 – FC Meppel, uitslag: 0-1

Opstelling:

Stan Rewinkel
Gustavo Neppelenbroek, Nick Hofhuis, Niek Scholten Lubberink (18’ Thijs Kamphuis), Mart Telgenhof;
Bart Boerrigter, Milan Weiss, Bram Bakhuis;
Koen ter Wee, Stan oude Avenhuis, Bart Oerbekke;

Verslag:

De wedstrijd begon rommelig van beide kanten. FC Meppel wist na enkele minuten spelen al de score te openen. De spits van hen haalde van zo’n twintig meter fraai uit, waardoor doelman Stan Rewinkel geklopt was. Daarna ging MVV’29 natuurlijk op zoek naar de gelijkmaker. Stan oude Avenhuis was met twee kopkansen dichtbij de 1-1, daarnaast punterde Bart Oerbekke over na een individuele actie. Verder was het voor MVV’29 lastig om door de hechte defensie van FC Meppel te komen. Echter stond MVV’29 zelf defensief organisatorisch ook goed, want behoudens de goal werd nauwelijks iets weggegeven. Helaas bleef het bij 0-1, waardoor MVV’29 uitgeschakeld was voor de winst van het toernooi. Gevolg was dat MVV’29 het toernooi moest afsluiten met wedstrijden om de plekken vijf t/m acht. Een domper, helemaal omdat de nederlaag onnodig was.

Wedstrijd om plek vijf t/m acht, 15.00 uur: MVV’29 – Sparta Enschede

Opstelling:

Thijs Goossen
Niels ter Wee, Nick Hofhuis, Milan Weiss, Tim Busscher;
Bart Boerrigter, Daan Scholten, Bram Bakhuis (17’ Niek Scholten Lubberink);
Koen ter Wee (7’ Bart Oerbekke), Floris oude Nijhuis, Thijs Kamphuis.

Verslag:

Organiserend vereniging Sparta Enschede was de volgende tegenstander. Bij beide ploegen leek de scherpte er wel af. De maker van de eerste goal leek ook af te stevenen op de overwinning, zo’n wedstrijd was het. Gelukkig was MVV’29 de maker van de 1-0. Bart Oerbekke gaf een strakke voorzet bij de tweede paal. Daar stond kilometervreter Bart Boerrigter om binnen te knikken. Dat bleek ook de eindstand. Daardoor mocht MVV’29 de laatste wedstrijd van het toernooi aantreden om te strijden om de vijfde plek.

Wedstrijd om plek vijf en zes, 15.45 uur: SKV Wageningen – MVV’29

Opstelling:

Thijs Goossen
Niels ter Wee, Nick Hofhuis, Niek Scholten Lubberink, Mart Telgenhof;
Bart Boerrigter, Daan Scholten, Milan Weiss;
Gustavo Neppelenbroek, Stan oude Avenhuis, Thijs Kamphuis.

Verslag:

Nog een keer moest het team van Tom Veldscholten zich opladen voor een wedstrijd. MVV’29 oogde meer gedreven dan de tegenstander uit Wageningen om het toernooi goed af te sluiten. Al binnen twee minuten stond MVV’29 op voorsprong. Stan oude Avenhuis schoot vanaf de zestienmeter op doel en de doelman liet de bal tussen zijn handen glippen, 0-1. Daarna had MVV’29 de overhand maar speelde het de mogelijkheden niet goed uit. Aan de andere kant redde doelman Thijs Goossen MVV’29 een aantal keren in een één tegen één situatie. Kort voor tijd maakte Bart Boerrigter op aangeven van Thijs Kamphuis de 0-2. Daarmee was de wedstrijd beslist en eindigde MVV’29 op een verdienstelijke vijfde plek.

Goede prestatie, afsluiting met een bbq

Met vijf overwinningen en twee nederlagen kan het beloftenteam van MVV’29 terugkijken op een goede dag. Helaas werd ook kennis gemaakt met de harde wetten van toernooivoetbal, doordat het onnodig in de kwartfinale werd uitgeschakeld door FC Meppel. Daarmee werd de halve finale en een plek bij de beste vier misgelopen. Toch kan MVV’29 trots zijn op deze prestatie met een vijfde plek tussen allemaal grote voetbalverenigingen. Dat het uitgeschakeld is door de latere winnaar (FC Meppel) en heeft gewonnen van de andere finalist (SVI) in de poule, bevestigt dat MVV’29 een goede prestatie heeft neergezet deze dag. De selectie en begeleiding van MVV’29 hebben de dag gezamenlijk afgesloten bij de kantine met een bbq. Voor een aantal spelers was dit de laatste Beltona Finaledag, aangezien zij de leeftijdsgrens hebben bereikt. Ook Björn Weiss heeft kenbaar gemaakt te stoppen als begeleider van de Beltona, iets dat hij jarenlang heeft gedaan. Daarnaast was dit het laatste kunstje van vertrekkend trainer Tom Veldscholten, die zo zijn periode bij MVV’29 op een positieve wijze afsloot en met frisse moed kan starten als trainer van VV Langeveen 1. Aan alle spelers, begeleiding en supporters: bedankt voor de mooie dag!

De link naar foto's van deze dag: https://photos.app.goo.gl/SS5NchBmJjcudJxNA

 

 

MVV29 1 neemt afscheid van spelers!

2019-06-24

Afgelopen donderdagavond werd er door het 1e elftal van MVV'29 afscheid genomen van een aantal spelers en mensen uit de technische staf!

Middels een echte afscheidswedstrijd werd er tussen het 1e elftal van nu en een elftal met oudgedienden uit het verleden afscheid genomen van een aantal echte clubmensen.

TC afgevaardigde Albert olde Rikkert en aanvoerder Ramon Lesker namen het woord richting de mensen die afscheid namen en met mooie en lovende woorden haalde ze alle mensen bij zich en met passende woorden en cadeaus kreeg iedereen een blijk van waardering. 

De 1e was keeperstrainer Ruud Horstman, die zich helaas door lichamelijke ongemakken genoodzaakt ziet om te stoppen. Ruud is een fantastisch persoon met goede blik op ontwikkeling voor de keepers. De keepers hebben 2 geweldige seizoenen gehad met fantastische keeperstrainingen en postitieve coaching waarvan elke keeper beter werd.

Daarna werd afscheid genomen van assistent trainer Pieter Geerdink. De man die Marcel moest half staan en dat deed hij ook. Een man die serieus kan doen, maar ook een man die geweldig in de spelersgroep stond en met een grap en een lach het fanatisme in de groep hield.

Daarna kwam Milan Weiss aan bod. De man die heeft besloten om nogmaals te gaan kijken waar zijn plafond ligt. Jarenlang bij FC Twente in de jeugd geacteerd en de laatste 5 seizoenen heeft MVV'29 mogen genieten van jouw voetbalkunsten. Voor de club MVV29 is het jammer, maar we gunnen je de stap hogerop en wensen je dan ook veel succes bij DETO.

Daarna werden Olav Pots. Roy Huls en Jorgen Weiss naar voren gehaald. Alle drie de heren kwamen lange tijd uit voor het 1e elftal en hebben meerdere successen met het 1e elftal mogen meemaken.

Allereerst Olav Pots, jarenlang de rechtsback van ons 1e elftal, met veel arbeid en werklust heb jij je jarenlang op dit niveau staande kunnen houden en dat is echt knap. Een positieve vent die altijd klaar stond. Volgend jaar ga je in het 4e elftal voetballen en wensen je daar ook veel plezier.

Dan Roy Huls onze rappe buitenspeler. Stond er altijd als je hem nodig had. Nooit zeuren en mocht je wissel zitten of met het 2e elftal mee moeten doen, dan deed je dat zonder te morren. Een gouden vent vent voor MVV'29. Volgend jaar in het 3e elftal, jij ook veel plezier toegewenst.

En dan Jorgen Weiss, die sinds 2008 in het 1e elftal speelde en op vele plekken in het veld heeft gestaan. 1 van de stuenpilaren van MVV'29 de laatste 10 jaar. Inmiddels vader geworden en besloten om de voetbalschoenen aan de wilgen te hangen. Erg jammer, maar ook weer begrijpelijk. Jorgen bedankt voor alle jaren.

Hierna werd de avond nog gezellig afgesloten.

 

 

 

 

 

Trainers MVV29 tekenen contracten voor 2019-2020

2019-06-18
 
Boven van links naar rechts:
Wilmar Nieuwenhuis  JO19-1, Marcel Oude Nijhuis MVV’29 1, Peter Voshaar JO17-1,  
Ivo Letteboer JO13-1, Tim Busscher  JO15-1, Emiel Tieman JO11-1
 
Onder van links naar rechts:
Rob Lamers MVV’29 2, Frank Snijders keeperstrainers senioren (onder toeziend oog van dochter Sterre)    
   

Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.