MVV '29 3

Seizoen: 2020-2021

( 2020-08-01 t/m 2021-07-31 )

Teaminfo

Nr Naam G W GL V P DPV DPT +/- MIN
1 Reutum 2 15 11 2 2 35 42 17 25 0
2 Quick '20 2 15 10 2 3 32 50 16 34 0
3 RSC 2 15 9 1 5 28 44 28 16 0
4 UD W. 2 15 9 0 6 27 31 25 6 0
5 Avanti W. 3 15 8 1 6 25 37 34 3 0
6 SDC '12 3 15 8 0 7 24 33 35 -2 0
7 KOSC 3 14 6 0 8 18 30 43 -13 0
8 MVV '29 3 15 6 0 9 18 32 48 -16 0
9 Losser 2 15 5 2 8 17 25 38 -13 0
10 Sportclub Overdinkel 2 15 4 3 8 15 28 42 -14 0
11 EMOS 2 14 3 2 9 11 25 33 -8 0
12 LSV 2 15 3 1 11 10 13 31 -18 0

Hierboven de stand van poule 573039

Datum Thuisteam Uitteam Aanvang

Hierboven het programma van poule 573039

Datum Thuisteam Uitteam Aanvang Uitslag Nr

Hierboven de uitslagen van poule 573039

compact full

MVV 3 verliest van de koploper

2008-11-04

Afgelopen zondagmorgen stond dan de topper tegen Kosc 2 op het programma. Uit de afgelopen twee wedstrijden werd maar 1 punt behaald. Er werd verloren van Saasveldia 2 en er werd in een dubieuze wedstrijd gelijk gespeeld bij Heracles 2. Daarvoor hadden we alle wedstrijden nog gewonnen Het was dus een belangrijke wedstrijd. Bij winst bleef er de aansluiting met de bovensten en bij verlies waren we de aansluiting kwijt.

We wisten vooraf dat we er allemaal vol voor moesten gaan om te winnen. Kosc had namelijk alle wedstrijden nog gewonnen en waren dus de te kloppen ploeg. Ons doel was om ze snel onder druk te zetten zodat ze de lange bal of de steekpass niet konden geven.
 
Om kwart voor elf was het dan zo laat. De wedstrijd begon en al snel bleek wat we hadden verwacht. Namelijk dat Kosc een goed voetballende ploeg is. We kwamen er zelf niet echt aan te pas. Kosc zette ons direct onder druk waardoor er niet veel van het voetballen terecht kwam wat we wouden. Doordat we niet fel genoeg waren en niet strak genoeg dekten kwam Kosc wel aan voetballen toe. Ze zochten veel de spits en waren verder een paar keer gevaarlijk met een steekpass.
 
Na ongeveer 20 minuten leidde dit dan ook tot een 0-1 achterstand. Bij een corner kon een speler van Kosc vrij inkoppen. Hierna was het aan ons om ons te herpakken. Dit gebeurde echter niet. Het spelbeeld bleef ongeveer hetzelfde als voor de tegengoal. Na 25 min probeerde Matthijs bij een speler weg te draaien. Dit mislukte waardoor deze speler op het doel afkon en scoorde. De 0-2 was dus een feit. We probeerden wat terug te doen en dit lukte ook bijna. Rob V schoot uit een moeilijke hoek op de paal. We scoorden zelf dus niet maar kregen wel de 0-3 tegen. De rebound van een vrije trap werd binnengeschoten. Het spel was na de 0-3 nog geen minuut bezig of ook de 0-4 stond al op het scorebord. Voor rust viel ook de 0-5 nog en deden we zelf nog iets terug door een goal van Pascal. We gingen de rust dus in met een 1-5 achterstand.
 
Na rust werd er van onze kant beter gevoetbald en werd er meer strijd geleverd. Dit resulteerde dan ook al snel in een goal. Door een slim steekballetje van Tim kon Pascal alleen op de keeper af. Hij rondde goed af en hierdoor maakte hij dus zijn tweede treffer van de dag. Kort hierna kreeg de spits van Kosc rood. Hij trapte Tim na waardoor dit dus een terechte straf was. Doordat we nu tegen tien man kwamen te voetballen kregen we wat meer ruimte. Hierdoor kwamen we zelf meer aan voetballen toe. Dit resulteerde dan ook in een aantal kleine kansjes. Met een goed schot had Boon de achterstand bijna terug gebracht naar 3-5. Maar zijn schot raakte echter de paal. Het bleef dus 2-5. Hoewel Kosc een goede ploeg is had 2-5 niet de eindstand hoeven zijn. De tegengoals vielen in de eerste helft wel erg makkelijk, waardoor je het jezelf dus ook moeilijk maakt.
 
Al met al is het een teleurstellend resultaat en zijn we de aansluiting met de bovenste teams kwijt geraakt. Volgende week voetballen we uit tegen De Lutte 4. Hier gaan we weer vol voor de 3 punten en hopelijk kunnen we dan weer jacht maken op de teams boven ons.

Mvv 3 speelt gelijk in doldwaas duel

2008-10-29

Op zondag 26 oktober stond het duel met Heracles 2 op het programma. Op papier was het een wedstrijd die gewonnen moest worden aangezien Heracles twee keer zo weinig punten had als MVV. Maar voor degenen die al wat langer in het derde spelen wisten wel beter. Heracles uit is altijd lastig.

Klokslag kwart voor elf klonk het fluitsignaal voor de eerste helft.
De eerste helft begonnen de mannen van Peter Voshaar vrij matig. Dit kwam mede doordat Heracles vrij snel druk zette op onze verdediging, waardoor het voetballen van achteruit niet makkelijk werd gemaakt. Toch viel er meteen in de eerste aanval van MVV een doelpunt. Joost werd namelijk op snelheid weg gestuurd en bracht de bal bij Rob Voshaar. Rob zag de vrij voor goal staande Bjorn en legde zonder aarzelen de bal af, waardoor het voor Bjorn een koud kunstje was om de bal in te tikken. Dus stond MVV al na vijf minuten op voorsprong.

Dit leidde echter niet tot beter voetbal van hun kant. Want in het volgende kwartier bleef het spel van MVV rommelig. In deze periode werd het storende werk van Heracles dan ook beloond. Na zwak uitverdedigen van MVV viel de gelijkmaker.

Na de 1-1 leek het alsof MVV wakker was geschud. MVV liet nu het balletje steeds beter rondgaan en daar had Heracles even geen antwoord op. Uit een aanval vanaf de rechter kant kwam de bal vanuit de kluts bij Rob Brughuis terecht. Rob gaf de bal langs de lijn aan Bjorn mee deze liep een paar meter met de bal, en zag toen Rob Voshaar vrij voor de goal staan. Bjorn gaf de voorzet maar tot ieders verbazing belande de bal niet bij Rob, maar ging via de keeper van Heracles het doel in.

In de eerste helft waren er nog een aantal kansen voor MVV, waaronder een aantal goed geplaatste afstandschoten van Pandi en Rob.

In de rust werd gezegd dat we er hard voor moesten blijven knokken en het balletje lekker rond moesten laten gaan. Zo konden we het (met alle respect) wat oudere team van Heracles op conditie af troeven.

Nadat de eerste helft enkele minuten bezig was, kwam er een uitbraak van Heracles een speler liep alleen op het doel af. Gelukkig kon Thijs hem nog bijhalen, hij wou met een sliding voorkomen dat de speler vrij alsnog vrij kon schieten. Hij zette de sliding volgens o.a. onze grensrechter duidelijk in voor het strafschopgebied in. De speler van Heracles ging naar de grond, en de scheidsrechter floot voor een penalty. Hij wou Thijs een rode kaart geven, maar dat ging niet, want had hij geen kaarten mee. Toen ontstond er een hele discussie midden op het veld. De trainer van MVV kreeg ook nog verbaal uitgedeelde rode kaart. De ‘verbale’ rode kaarten werden natuurlijk niet geaccepteerd door MVV. De scheidsrechter besloot toen om de wedstrijd de staken.

Na een staking van een minuut of tien werd de wedstrijd weer hervat met een penalty voor Heracles en een vijf minuten tijdstraf voor Thijs. Gelukkig voor MVV werd de strafschop knap gestopt door keeper Jan Goossen. Voor MVV bleef dus de voorsprong behouden.

Het bleef de gehele tweede helft nog zeer onrustig in het veld, dit door de niet te volgen beslissingen van de clubscheidsrechter. Toevallig ook allemaal in het nadeel van de uitspelende ploeg.

Na verloop van tijd kreeg Heracles dan ook een herkansing in de vorm van een tweede penalty. Rob Scholten zou een aanvaller van Heracles naar de grond hebben getrokken. Rob en vele medespelers met hem vonden deze beslissing onterecht. Rob was het nadat de penalty genomen was nog steeds niet eens met de beslissing. Hij werd dan ook voor vijf minuten naar de kant gestuurd door de scheidsrechter.

MVV kwam gelijk na de aftrap weer op 2-3 voorsprong toen een schot van Tim achter de zeer goed keepende goalie van Heracles belande. Echt een juweel van een doelpunt. Niet alleen door de timing, maar ook dat hij snoeihard in het kruis belande.

Hierna kwamen we onder druk te staan. Heracles bleef maar ballen naar voren pompen. Tussen al het geweld door kreeg Bjorn als derde speler van MVV vijf minuten, omdat hij de bal op de juiste plek terug wou leggen voor een vrij trap van Heracles.

Na dit alles kwam er nog een corner voor Heracles. De bal werd buiten de zestien gewerkt en belande voor de voeten van de linksback van Heracles. Hij produceerde een heus zondagschot die de onderkant van de lat raakte en toen voor de voeten van een Heraclied belande die hem voor het intikken had.

De 3-3 was uiteindelijk ook de eindstand. Het was een doldwaze wedstrijd waarin helaas niet één van de twee teams of diens spelers opvielen, maar de scheidsrechter. Maar ja, hier waren we al voor gewaarschuwd door Saasveldia. En een gewaarschuwd mens telt normaal voor twee, maar zelfs dat ging deze wedstrijd niet op.

Al met al een teleurstellend duel met een teleurstellende uitslag en een teleurstellende scheidsrechter.

Eerste nederlaag MVV 3

2008-10-21

Tijdens het inhaalweekend moest het tot dan toe nog ongeslagen 3e van MVV aantreden tegen Saasveldia 2. Dat het een lastige wedstrijd zou worden was vooraf al bekend, 3 van de 4 wedstrijden werden namelijk gewonnen door de ploeg uit Saasveld. Bij een overwinning zou MVV een gat kunnen slaan tussen onder meer NEO, Saasveldia en De Lutte. Dat de spanning groot was voor deze wedstrijd was al snel duidelijk. Tom Rikhof zag op de parkeerplaats een fietsenrek over het hoofd, waarna enkele onschuldige fietsen het slachtoffer werden van zijn rijgedrag en Sander Alberink kwam op sportpark de Esch in Saasveld erachter dat de kicksen in zijn tas ontbraken. Aan Roy Haarhuis de eervolle taak om de vergeten schoenen op te halen.

Eenmaal dan toch alles voor elkaar te hebben kon de wedstrijd beginnen. MVV begon redelijk aan de wedstrijd en liet de bal mooi rondgaan. Na ongeveer 10 minuten viel de eerste en grootste kans van de eerste helft te noteren. Rob Voshaar kwam oog in oog met de doelman van Saasveldia maar hij wist deze niet te verschalken, een gemiste kans. MVV drong de resterende tijd van de eerste helft naar voren, maar tot grote kansen leidde dit niet. Aan de andere kant was het in de omschakeling wel uitkijken voor Saasveldia dat met name over de flanken een aantal keren dreigend was, omdat de spitsen balvast waren en de middenvelders goed bijschoven. Tot grote mogelijkheden leidde dit echter niet voor Saasveldia. Ruststand 0-0
 
De tweede helft verliep eigenlijk hetzelfde als de eerste helft. MVV probeerde voetballend het spel te maken en Saasveldia was gevaarlijk in de omschakeling met lange ballen zoekend naar de spitsen. Halverwege de 2e helft voorkwam het aluminium dat Tom Rikhof een werelddoelpunt zou scoren. De Keeper van Saasveldia kon alleen maar kijken hoe de bal vanaf 25 meter op de paal uiteenspatte. Dat het geluk om een doelpunt te scoren Tom niet toe lachte meezat bleek uit een vrije trap rond de 16 meter. Hij krulde de bal perfect over de muur, maar wederom belandde de bal via de paal en de keeper niet in de goal. Niet veel later was er nog een mooi schot van Rob Voshaar op de punt van de 16 meter, maar deze belandde helaas in de verkeerde kant van de winkelhaak. Waar de bal er aan MVV’s kant niet in ging, gebeurde het aan de andere kant wel. Na een harde overtreding van Rob Brughuis was er een vrije trap voor Saasveldia rond het strafschopgebied. De bal werd langs de muur gespeeld en goed voorgezet (ware het niet dat er niemand uit de muur meeliep omdat de ietwat dubieus fluitende scheidsrechter niet floot voor obstructie) waarna de bal gemakkelijk in het doel kon worden gewerkt. MVV drong verder nog wel aan maar was niet echt meer gevaarlijk en dus eindigde het duel in een 1-0 overwinning voor de thuisploeg.
 
Al met al was het een wedstrijd waar voor MVV meer in had gezeten. Door de nederlaag is Saasveldia qua punten op gelijke hoogte gekomen is MVV nog niet los van de teams met 9 punten. Volgende week staat er weer een uitwedstrijd op het programma, namelijk naar AVC Heracles 2. Een wedstrijd waarbij met winst nog volop mee wordt gedaan in de bovenste regionen van de 4e klasse S.

Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.